Om oss

Ett modernt familjeföretag

Rubber Company AB är ett modernt familjeföretag med anor från 1923 och välkänt inom industrigummisektorn. Huvudkontor i Vallentuna. Avdelningskontor i Umeå, Växjö, Sundsvall, Karlstad. Staffanstorp och Avesta. Vår kunniga medarbetare samarbetar alltid nära med kunder och leverantörer.

VI FINNS DÄR VI BEHÖVS!

I Vallentuna finns vårt huvudkontor med lager, verkstad, servicepersonal, administration, företagsledning och säljare. I Umeå, Växjö, Sundsvall, Karlstad, Staffanstorp och Avesta har vi lager, verkstad, servicepersonal och säljare. Sammanlagt har företaget ett 45-tal anställda som tillsammans med våra lokala samarbetspartners verkar för att ge våra kunder bästa möjliga service.  

VI HAR VAD SOM KRÄVS!

Vi är ett företag med lång erfarenhet i branschen, har en solid ekonomi, produkter av erkänt god kvalitet, stora lager och goda serviceresurser runt om i Sverige. Vi är dessutom både Kvalitets- och Miljöcertifierade enligt såväl ISO9001 som ISO14001.

Företaget är auktoriserad medlem i branschorganisationen TBR (Transportbandsföretagens Riksförbund) som ingår i SINF (Svensk Industriförening).