Träffa Rubber Co på Trä & Teknik 30/8-2/9

Rubber Company är på plats på nordens största mötesplats för industriell träbearbetning och samhällsbyggande i trä, Trä & Teknik, på Svenska Mässan den 30 augusti – 2 september.

Hjärtligt välkommen till vår monter B00:10

Hämta din kostnadsfris biljett till mässan här!

Detta är våra innovativa och världsledande samarbetspartners representerade i vår monter:

Dunlop Conveyor Belting – The real thing
Dunlop är mycket stolta över det faktum att våra ingenjörer och tekniker, under loppet av vår långa historia, konsekvent har lett världen i att utveckla och förfina transportband som ger förstklassig prestanda i kombination med längsta möjliga livslängd – till och med under de mest extrema driftsförhållanden man kan tänka sig. Alla våra transportband tillverkas exklusivt i Nederländerna. Det betyder att vi har total kontroll över kvaliteten på våra produkter från början till slut. Det finns många olika typer av bandkonstruktioner, täckplattskombinationer och specialprodukter tillgängliga i Dunlop-sortimentet. Det som skiljer Dunlop från resten är att varje enskilt band som vi tillverkar har en sak gemensamt – det har designats för att vara det tuffaste, bäst presterande och det längsta hållbara transportbandet i sitt slag i världen.

Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är sedan länge världens ledande producent av transportband och drivremmar. Genom strategiska företagsförvärv och egen utveckling har produktutbudet breddats till ett unikt erbjudande av drivnings- och transportbandslösningar.
All produktutveckling sker i egna laboratorier och produkterna tillverkas i 20 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Habasit har branschens mest avancerade laboratorier och den årliga budgeten för FoU är drygt 8 % av bolagets omsättning. Distributionen sköts av ett världsomspännande nätverk med 38 dotterbolag som vidareförädlar produkterna genom konfektionering samt ansvarar för försäljning och service mot sina lokala marknader. Den konsoliderade omsättningen har (2013) vuxit till ca 5,3 miljarder kronor och organisationen består av totalt ca 3600 medarbetare.

GATES Power Transmission
1917 revolutionerade John Gates industriella maskiner med världens första gummikilrem och började arvet av avancerad design som definierar The Gates Corporation. År 1945 uppfann Gates den första kuggremmen, känd som synkronremmen. 1979 skapade vi poly-v remmen som förändrade biltransmissionen som vi känner den. Kontinuerlig innovation är inte bara vad vi gör. Det är vilka vi är. Lita på ledarna inom forskning, design, materialvetenskap och tillverkning av de bästa kraftöverföringslösningarna i världen – bara med Gates.

Trelleborg AB är ett världsomspännande koncern, som har 22 000 anställda som finns i 50 olika länder med 120 fabriken runt om i världen. Vi skall vara kundens första val och skapa mervärde genom tekniskalösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Genom vårt samarbete med Rubber & Company kan vi erbjuda dig marknadens bredaste sortiment av slangar, gummiduk, kompensatorer och vibrationsdämpare för en hållbarare och global industri.

ScrapeTec Trading GmbH
Baserat på mer än 3 decennier av know-how inom materialhanteringsteknik, har vi analyserat kritiska punkter i transportörsystem och utvecklat nya kostnadseffektiva lösningar för förbättring och optimering. Med denna innovationsstrategi har vi skapat unika produkter som AirScrape, DustScrape och SpeedScrape. Våra nya utvecklingar är ekonomiska och lätta att montera men tillåter ett betydande förebyggande av dammbildning, spill och en mer noggrann och effektiv bandrengöring vid kritiska sektioner längs transportörens väg och överföringspunkter.

Brunius Scandinavia AB
Engineering och teknikföretaget som spänner över design, konstruktion och tillverkning av utrustningar för processindustrin.
Vårt arbetssätt är att följa kunderna genom hela processen med behovsinventering, riskanalyser och förslag på åtgärder för att modernisera och förbättra verksamheten i syfte att uppnå en miljöeffektiv, säker och underhållsmässig anläggning.

Hoessl GmbH designar, utvecklar och tillverkar innovativa bandskrapor för rengöring av transportband sedan 1991 med det registrerade varumärket DURO-FLEX®. Vi är ett familjeföretag, beläget i Österrike, och känt som en leverantör av holistiska lösningar med kundernas förtroende inom bulkmaterialtransportörsystemindustrin. Specialiserad inom områdena sand, grus, kalk, asfalt, mat och cement. Bland våra kunder finns anläggningsbyggare, ballastanläggningar samt komposterings- och återvinningsanläggningar för bråte, papper och mycket mer.Våra kärnvärden är innovation, effektivitet, service samt hållbarhet. Vi finns i Österrike, liksom alla produkter kommer 100% från österrikiska leverantörer. Vårt specialiserade team arbetar på innovativa bulkmaterialhanteringssystem för att ge bästa prestanda och maximera effektiviteten i dina transportörsystem.Vi levererar vårt eget märke DURO-FLEX® skrapor inte bara i Europa utan runt om i hela världen.