Rubber Company tar över försäljningen av Prime-Tracker bandstyrare i Norden!

Utifrån ett nära samarbete med Versum AB övertar Rubber Company AB försäljningsansvaret för Norden gällande PrimeTracker, en unik bandstyrare som är helt överlägsen övriga bandstyrare på marknaden.

Med detta produktområde stärker vi ytterligare vårt kvalitetskoncept och vår ambition att ge våra kunder problemfria och kostnadseffektiva transportlösningar.

Prime-tracker bandstyrare är den enda bandstyraren som verkligen tar hänsyn till bandets alla rörelser samt hastighet, vilket ger en effektiv och problemfri styrning av transportbandet utan slitage. (Se Rubbers produktkatalog )

Med produkter som PrimeTracker bandstyrningar, Airscrape friktionsfria kantlister, Hössl bandavskrapare och Dunlop transportband, kan vi alltid ge våra kunder absolut bästa kvalitet med produkter av världsklass.

 

Genom nordiska samarbeten och även försäljning via kollegor i branschen i Sverige ser vi en bred möjlighet för produkterna att nå slutanvändarna.

 

Vi tackar Versum för vårt fina samarbete och denna möjlighet och ser framemot att ge marknaden ytterligare en möjlighet att uppgradera sina produktionsanläggningar.

 

För ytterligare information, se vår hemsida, www.rubberco.se eller hör av er till något av våra kontor eller till nedan.

 

Bosse Christiernsson                                                     Bo Holmquist

Försäljningschef                                                             Inköpschef

 

Bo.christiernsson@rubberco.se  bo.holmquist@rubberco.se